top of page
Ambulance Service Aalst

Comfortabel en veilig ziekenvervoer

Een goed onderhouden wagenpark, dé garantie voor uw veiligheid

Als ambulancedienst dragen wij bij Ambulance Service Aalst Ambu een grote verantwoordelijkheid om u veilig heen en terug te brengen: tussen uw woonplaats of woon- en zorgcentrum en uw arts, het medisch centrum, het ziekenhuis, het herstel- of revalidatieoord … En dat veronderstelt een wagenpark dat altijd in optimale staat is. Onze voertuigen worden perfect onderhouden en regelmatig vernieuwd.

Ambulance Service Aalst

Méér dan alleen ziekenvervoer

Aangezien wij naast zittend vervoer ook liggend en rolwagentransport aanbieden, werken wij met aangepaste voertuigen. Zij hebben een lage opstaptrede en zijn voorzien van een laadplatform en supplementaire autoriemen voor de bevestiging van bedden en rolstoelen. Het spreekt voor zich dat onze medewerkers u helpen bij het in- en uitstappen. Wij begeleiden u ook bij de inschrijving en naar de afdeling van uw afspraak. Onze Ambulance Service Aalst Ambu garandeert u te allen tijde een kwaliteitsvolle en zorgzame dienstverlening. Overigens geheel in lijn met het protocol van 27 juni 2016 met betrekking tot de kwaliteitsnormen voor het niet-dringend liggend ziekenvervoer

In samenwerking met Mutas en Solmobiel+

Ambulance Service Aalst Ambu werkt voor niet-dringend ziekenvervoer ook samen met Mutas en Solmobiel+. Mutas is een intermutualistisch initiatief dat voor de meeste Belgische mutualiteiten het niet-dringend patiëntenvervoer praktisch en administratief organiseert.

Ambulance Service Aalst
Ambulance Service Aalst
Ambulance Service Aalst Ambu

Ambulance Service Aalst Ambu uit Nieuwerkerken staat in voor het niet-dringend ziekenvervoer met aangepast vervoer. Bel of mail voor meer info en een afspraak.

bottom of page