top of page
Ambulance Service Aalst

Niet-dringend ziekenvervoer op maat

liggend, zittend en per rolstoel

Ziekenvervoer aangepast aan uw behoeften

Ambulance Service Aalst Ambu is al 15 jaar thuis in niet-dringend ziekenvervoer. Wij zijn gespecialiseerd in aangepast vervoer van patiënten naar al hun medische afspraken. Vanuit onze thuisbasis staan wij steeds tot uw dienst. Wij besteden veel aandacht aan uw comfort tijdens de verplaatsingen en stellen alles in het werk om dat in optimale omstandigheden te laten verlopen. Onze medewerkers en chauffeurs leveren u een op-en-top persoonlijke service die helemaal tegemoet komt aan uw noden.

Vandaar dat onze ambulancedienst
verschillende types van ziekenvervoer voorstelt.

Liggend vervoer

Liggend vervoer

Als u bedlegerig bent of niet meer zelfstandig kunt stappen? Dan bieden wij u liggend ziekenvervoer aan. Wij houden ons strikt aan de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitseisen van de sector.

Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer

Vervoer met een rolwagen is bij onze ambulancedienst mogelijk. U rijdt het voertuig makkelijk in en uit via het laadplatform en wordt vastgeklikt met meerdere veiligheidsriemen. Onze chauffeur ziet er op toe dat uw rolstoel op verschillende punten stevig bevestigd zijn.

Zittend vervoer

Zittend vervoer

Kan u nog zelfstandig stappen of stapt u met, een wandelstok of met een rollator ? Dan kan u op ons een beroep doen voor zittend vervoer.

Op de plaats van bestemming begeleiden onze medewerkers u tot in het dokterskabinet of de zorginstelling. We helpen u bij de inschrijvingsbalie en brengen u naar de betreffende afdeling. 

Want bij Ambulance Service Aalst Ambu staan wij niet alleen in voor een veilig transport. Wij dragen zorg voor u!

Ambulance Service Aalst
Ambulance Service Aalst Ambu

Liggend ziekenvervoer, of rolstoelvervoer of zittend vervoer nodig ? Ambulance Service Aalst Ambu voert u naar al uw medische afspraken. Laat ons via het contactformulier op deze website weten waarmee we u precies van dienst kunnen zijn.

bottom of page